Marktplaats BV

Marktplaats BV 1.6.0

Officiële applicatie voor bieden en veilen op Marktplaats

Marktplaats BV is de officiële applicatie van de gelijknamige website. De applicatie lijkt een beetje op de inofficiële app Marktkraam maar heeft veel meer opties in huis. De app is gratis en biedt vrijwel elke functie die je op de website ook vindt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede filters voor zoeken
  • Mooie interface
  • Kopen én verkopen

TEGEN

  • Beloptie werkt niet goed

Excellent
9

Marktplaats BV is de officiële applicatie van de gelijknamige website. De applicatie lijkt een beetje op de inofficiële app Marktkraam maar heeft veel meer opties in huis. De app is gratis en biedt vrijwel elke functie die je op de website ook vindt.

Speur je vaak op Marktplaats naar tweedehands artikelen of niche verzamelobjecten, dan ben je vast blij met deze officiële app. Bij het opstarten verschijnt meteen een grote zoekbalk, waar je invoert wat je verlangt. De zoekresultaten verfijn je desgewenst met een locatie (de maximale afstand tussen jou en de verkoper) of met een rubriek. Ook kies je vanuit het hoofdscherm tussen lijsten of juist foto's van de objecten. Voor visueel ingestelde kopers is dat laatste uiteraard een uitkomst.

Vanuit de app bied je gemakkelijk op een artikel of neem je meteen contact op met de verkoper. Dat kan middels e-mail, sms of een telefoontje, al merkten we dat de knop 'Bel' niet veel uithaalde. De sms-functie lanceert wél meteen de juiste applicatie (berichten) met het nummer er reeds ingeplakt. Overigens blijft het niet bij zoeken en kopen in Marktplaats BV: je plaatst ook met gemak zelf een advertentie.

Marktplaats BV is een uitstekende app voor veilen en kopen on the road. De app heeft vrijwel alle functies van de website overgenomen en kan haast niet completer. Frequente marskramers en kopers zetten Marktplaats BV dus meteen op hun smartphone.

Marktplaats BV

Download

Marktplaats BV 1.6.0